ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ IN-SINK-ERATOR MODEL 46
Напруга живлення: 220-240 В, 50 Гц
Споживана потужність: пуск - 520 Вт, робота - 380 Вт
Тип завантаження харчових відходів: безперервна
Обсяг камери: 980 мл.
1-не рівнева система
Потужність: 0,55 л/с
Переробка будь-яких харчових відходів
Швидкість обертання диска: 925 об/хв
ФУНКЦІЇ І ОСОБЛИВОСТІ IN-SINK-ERATOR MODEL 46
• Індукційний двигун: 55 HP Dura-Drive®.
• Зубцювате кільце з нержавіючої сталі для посилення ефекту дроблення.
• Дробильний диск з нержавіючої сталі з болтовим з'єднанням для захисту від корозії.
• Подрібнюючі кулачки на шарнірному приводі з нержавіючої сталі з кутом повороту 360 °.
• Велика камера дроблення з антикорозійним покриттям.
• Автоматична система захисту від перевантажень.
• Довговічне мастило для підшипників.
• Кріпильна система Quick-Lock® для швидкої і зручної установки.
• Лита пробка для раковини з пластмаси.
• Полірований фланець з нержавіючої сталі для раковини.
• Спеціальний шестигранний ключ Jam-Buster® для розблокування заклинювань.
• Пневматична кнопка включення-відключення електроживлення подрібнювача (напруга: 220-240V, частота суворо 50Hz).
• Спосіб завантаження - безперервний.
Вузький корпус
1-но рівнева система.
Базовий рівень шуму
Поставляється без пневмокнопки (для підключення через пневмокнопку потрібен пневмоадаптер)
Можливе підключення по електричному ланцюзі з виведенням на настінний вимикач.
Автоматичний захист диспоузера від перевантаження.
Кухоний подрібнювач InSinkErator Model 46 призначен для переробки виключно харчових відходів!
• овочі: будь-які, присутні у вітчизняній кухні. Особливу увагу слід звернути на лушпиння цибулі (бажано завжди використовувати спільно з іншими овочами);
• горіхи, яєчну шкаралупу, м'ясо, рибу і морепродукти (окрім панцирів молюсків), в т.ч. креветки;
• рибні, курячі, свинячі і яловичі хрящі (з обережністю - кістки невеликих розмірів);
• фрукти в т.ч. і з кісточками, макарони, спагетті, рис, овочева макуха та багато іншого, навіть паперові серветки;
• цитрусові, кавунові кірки (порізати), кавові відходи, виноград. Рекомендуємо подрібнювати невеликі жорсткі предмети: маленькі курячи кістки, невеликі кісточки фруктів для кращого очищення подрібнювальної камери.